Meny vecka 26
Nedan ser man serveringsförslag på måltiderna för avdelning.
Måndag
Lunch: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Quorngryta med wokgrönsaker och mangochutney, ris & sallad
Kvällsmål: Köttfärssås, spaghetti & sallad
Tisdag
Lunch: Kokt fiskfilé med vitvinssås, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Quorngryta med wokgrönsaker och mangochutney, ris & sallad
Kvällsmål: Broccolisoppa med mjuk smörgås & köttpålägg
Onsdag
Lunch: Korv stroganoff med ris, kokta grönsaker & sallad
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & sallad
Kvällsmål: Bakad potatis med kall räkröra & sallad
Torsdag
Lunch: Färssoppa & vaniljpannacotta & mjuk smörgås
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & sallad
Kvällsmål: Kall pastasallad med skinka, rhode island dressing & en mjuk ostsmörgås
Fredag
Lunch: Thai kycklinggryta med kokos, broccoli, kokt ris & sallad
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & sallad
Kvällsmål: Het tomatgryta med vitlök, pasta & sallad
Lördag
Lunch: Kokt fiskfilé med limesås, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Ostsoppa med mjuk smörgås
Kvällsmål: Kikärtsbiff med kall citron & gurkcreme, klyftpotatis & sallad
Söndag
Lunch: Gulaschgryta, kokt potatis & sallad
Lunch 2: Ostsoppa med mjuk smörgås
Kvällsmål: Risgrynsgröt med kanel och socker med mjuk smörgås
Menyn publiceras med reservation för ändringar.
Eller kontakta oss
Kommunen@uddevalla.se
0522-69 60 00